Süper Lig 2022-2023 Sezonu
- Bu konu 149 yanıt içerir, 17 izleyen vardır ve en son 3 yıl 3 ay önce
circle tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
GS-Trabzon maçının İlk 11’leri belli oldu.
Galatasaray: Muslera, S. Boey, V. Nelsson, Abdülkerim, L. Dubois, Torreira, Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem, Icardi.
Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, V. Hugo, Denswil, Eren Elmalı, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ö., Trezeguet, Lahtimi, M. Gomez.İlginç bir istatistik: Trabzonspor’un Süper Lig tarihinde 26’sı deplasman olmak üzere toplamda 42 defayla en fazla yenilgi aldığı takım Galatasaray.
Oha maç 0-1 başladı resmen. Muslera ve Torreira’nın hatasıyla M. Gomez golü buldu ilk dakikada golü buldu.
Galatasaray’ın bariz kornerini vermedi. Yan hakem de mi uyarmıyor kardeşim?
Mertens 🙂 1-1 Dk. 18 İcardi defans tarafından sıkıştırılınca geriye çıkardı Mertens’in golüyle beraberlik golü geldi.
İcardi penaltıdan 2-1 yaptı. Dk. 53
İcardi bir gol bir asist. Nazar değecek diye ödüm patlıyor abi. Aynen devam aslanım benim.
Mertens yarım voleyle yapıştırdı ama Uğurcan’dan kornere çıktı.
Muslera 80’de öyle bir top çıkardı ki resmen yedirdiği hatalı golün intikamını aldı. Muslera’dan başka hiç bir kaleci engelleyemezdi şu pozisyonun gol olmasını.
Muslera sakatlandı Okan Koçuk girdi oyuna. İnşallah sakatlığı ciddi değildir.
Kerem’in şutu üst direkte patladı. Gs çok net pozisyonlar kaçırıyor ikidir.
Gs Trabzon ceza sahasında sağ taraftan çok etkili oluyor ama son vuruşlar kötü. Bir gol daha gelir son dakikada bence.
Maç sonucu Gs 2-1 Ts. Galatasaray şamp… diyebiliriz. 🙂
Her şeyden önce Kahramanmaraş ve çevre illerinde meydana gelen deprem sebebiyle bölgede yaşayan ve yakını olanlara çok geçmiş olsun. İnşallah her şey bir an önce normale döner. TFF maçların 17 Şubat’a ertelendiğini açıkladı.
Edit: Son alınan kararla maçlar 3 Mart’a ertelendi. 23. haftanın ertelenen maçları ise 25 ve 26 Şubat tarihlerinde oynanacak.6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle Cumhurbaşkanlığı kararıyla yedi gün süreyle millî yas ilan edilmiştir. Söz konusu depremler sonucu ne yazık ki büyük can kayıpları yaşadık. pic.twitter.com/dPA2NVvu29
— TFF (@TFF_Org) February 7, 2023
Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin.
Türk futbolunun efsane isimlerinden Ahmet Suat Özyazıcı'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhum Ahmet Suat Özyazıcı'ya Allah'tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, Trabzonspor camiası ve Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz. pic.twitter.com/ryIo4mTDia
— TFF (@TFF_Org) February 18, 2023
Trabzonspor’u Trabzonspor yapan isim dersek abartmış olmayız herhalde. 4 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 3 Türkiye kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı kupası ve 2 kez de Başbakanlık kupası kazanmış. Hem ailesinin hem de ayrıca deprem de yakınlarını kaybeden herkesin tekrar başın sağolsun.
Deprem sebebiyle ertelenen maçlardan Fb-Konyaspor ve Giresun-Kayserispor maçları bugün oynanıyor. Yarın da Ümraniye-Adana Demir ve Taksim patlaması sebebiyle 14. haftada oynanması gereken Bjk-Antalya maçları var.
13. dakikada penaltıdan Valencia’yla golü bulduk.
Konyaspor’da Mame Diouf ikinci sarıdan kırmızı gördü. İlhan Palut’tan sonra serbest düşüşe geçti adamlar. Bu maçı da 10 kişiyle alma şansı yok bence.
Enner Valencia bu maçtan önce gol krallığında 20 golle öndeydi. Krallık tacını bırakmaya niyeti yok gibi. 45+6’da 2. golünü de attı. Hafta içi Brezilya ekibi Internacional ile anlaştığı haberi vardı. Haber doğruysa ve giderse Fenerbahçe çok büyük bir silahını kaybeder. Daha önce Gs Gomis’in, Ts’de Nwakaeme’nin gidişine engel olmayınca nasıl bir hata yaptılarsa aynısı Valencia için de geçerli. Bu ülkede dominant bir santraforun varsa bırakmayacaksın arkadaş. Futbolcuyu yönetmek de önemli. Daha fazla para vermemek için futbolcuyu gönderirsin sonra çuval çuval para harcarsın yerini yine de dolduramazsın.
Jesus 3-0 olunca Arda’yı oyuna aldı. Diğer erteleme maçında Giresun kendi evinde Kayserispor’a karşı 1-2 yenik durumda şu an.
89. dakika itibariyle 4-0 devam eden maç. Muhtemelen bu akşamki maçı da kazanacak. Nereden mi biliyorum!? Yayıncı kuruluş müthiş bir istatistik paylaşmış ve kendi evinde 4+ gol attığı maçların tamamını kazandığını vurgulamış. 😉
Fenerbahçe; bu sezon evinde oynadığı 11 #SporTotoSüperLig maçında, 4+ gol atmayı başardığı 5 maçın tamamını kazandı. pic.twitter.com/VQMpfkLLZH
— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) February 25, 2023
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Ziya Şengül’ün hayatını kaybettiği bildirildi. Allah rahmet eylesin.
https://beinsports.com.tr/haber/turk-futbolunun-efsane-ismi-ziya-sengul-hayatini-kaybettiÖncelikle moderatör arkadaşlardan rica ediyorum buralara yeni başlıklar mı eklenecek nasıl yapılacaksa artık. Siteniz yeni biliyorum ama formata bir karar verelim isterseniz. Bunun yerinin Süper Lig başlığı olmaması lazım.
Ziya abiye gelince Allah rahmet eylesin. Serhat Ulueren’in sunduğu Telegol programını severek izlerdim. Kendine has bir üslubu vardı. En sevdiğim yanı kendisine yalakalık yapılmasına da tahammül edemezdi. Ahmet Çakar ve Adnan Aybaba’yla hiç anlaşamazlardı. Hatta Ahmet Çakar sırf onun yüzünden programdan ayrıldı diye hatırlıyorum.Trabzonspor teknik direktörlük için Bjelica ile anlaşmış.
https://m.sporx.com/trabzonspor-nenad-bjelica-yi-acikladi-SXHBQ1015503SXQ -
YazarYazılar