Süper Lig 2022-2023 Sezonu
- Bu konu 149 yanıt içerir, 17 izleyen vardır ve en son 3 yıl 3 ay önce
circle tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Gs 2. yarılarda çok kötü futbol oynuyor. Gerçi Fenerbahçe’de ilk haftalardaki ivmesini kaybetti. Başakşehir’in birkaç hafta sonra lider olduğunu görebiliriz. Bu arada Selçuk İnan Kasımpaşa’yla ilk galibiyetini aldı.
Adana şov yaptı resmen. Gollerin dört tanesi eski aslanlardan geldi.
Adana Demirspor 6-0 İstanbulspor
Trabzonspor 3-0 Giresunspor
Gaziantep FK 1-1 Başakşehir2 gün önce söylediğimin aynısını bugün TFF başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı. Bundan sonra başka var kaydı açıklanmayacak dedi. Hayırdır yani bu tek taraflı adalet anlayışı nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.
https://beinsports.com.tr/haber/mehmet-buyukeksiden-var-kayitlari-acikamasi-cocuk-oyuncagi-degilBjk Kasımpaşa karşısında Cenk Tosun’un golüyle 1-0 öne geçti ama öncesinde Weghorst dirsekle Kasımpaşalı oyuncunun burnunu kanattı. Geçen hafta da Gaziantep FK maçında da N’Koudou’nun kafasını sarı kartla geçiştirmişlerdi. Rakibin suratına sertlik serbest galiba Bjk’li oyunculara.
Cenk ve Weghorst’un golleriyle Bjk ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. Bjk ilk golü attığında Kasımpaşa sahada 9 kişiydi bu arada.
Linkteki videonun 10. saniyesinde Weghorst bye bye işareti yaptı. Ara transfer döneminde Abbas yolcu galiba.
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1611769525934096384“Kusura bakmayın ama artık ben gidiyorum” der gibi. Dünya kupasındaki performansından sonra sezon sonu kesin gider diyordum ama sene sonuna kalmayacak galiba.
İlk 11’ler:
Fenerbahçe: Altay, Gustavo , Serdar Aziz, Ferdi, Osayi-Samuel, Attila Szalai, Arao, Diego Rossi, Joshua King, Miguel Crespo, Michy BatshuayiGalatasaray: Muslera, Leo Dubois, Nelsson, Abdulkerim Bardakci, Sacha Boey, Kerem, Mertens, Berkan Kutlu, M. Rashica, S. Oliveira, Baris Alper Yilmaz
Dk. 8 Fenerbahçe kornerden dönen topta kontradan tehlikeli geldi.
Gustavo Henrique Barış Alper’i arkadan çekti sarı kart. Gol tehlikesi vardı kırmızı olmalıydı.
Fenerbahçe tribünü başladı çirkefliğe Barış Alper’in tedavisine izin vermiyor derken goool be.
Abdülkerim’le attık ama VAR kontrolünden sonra iptal ofsayt.
Galatasaray çok etkili başladı 2. golü attı Kerem’le ama o da ofsayt.
Galatasaray’ın verilmeyen ilk golü hatalıydı bence. Ofsayt çizgisini de Nelsson’un kolundan çizmişler zaten. Sacha Boey ve Oliviera sarı kart gördü GS’de. Hakem fener tribünlerinden çekinmiyorsa ben de futbol bilmiyorum.
Barış Alper’in pozisyonunda net gol şansı yoktu kırmızı olmaması normal ama hakem GS’ın aleyhine olan pozisyonlarda acımasız kart gösteriyor.
Goooool. Aslanım Oliviera mükemmel attı.
Sevinemiyorum da aq. Bu da mı iptal diye…
Gs’a helal olsun gerçekten çok dominant bir oyun kurdular. Biz bir şey oynamıyoruz abi. 1 yedik ama 3 attılar şimdiden.
Fenerbahçe golden sonra toparlandı ama kontradan ikinciyi yerse maçı çevirmesi zor olur. Gs’de Kerem çok bencil oynuyor.
Halil Umut Meler hakkında hep misafir takımı ezdirmez diye konuşuluyordu. Sanki bu lafları duymuş özellikle tersini yaparcasına takdir haklarını hep Fb’den yana kullandı.
Galatasaray’ın bitiricilik sorunu devam ediyor. Çok baskılı oynuyor ama skor yine tek farkta kaldı. 2. yarı Fener açılırsa maçı alır.
Şu Mertens’e helal olsun adam tek nefeste sahayı boylamasına katetti.
Fb‘de Rossi, Batshuayi ve Crespo çıktı Zajc, Emre Mor ve Valencia girdi. Gs‘de de Mertens ve Rashica çıktı. Torreira ve Yunus Akgün girdi. Mertens çok etkili oynuyordu ama sarı kartı var çıkarmazsa GS 10 kişi kalabilirdi.
Gs 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Icardi ve Midtsjö oyunda. Oliveira ve Barış Alper çıktı. Oliveira’nın çıkması kötü oldu. Gs’de ondan daha iyi topu tutan oyuncu yok.
Goooooooool. İcardi aslanım benim girdiğiyle attırdığı bir oldu. Ulan buna da mı ofsayt lan yoksa?
-
YazarYazılar